Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 18:19
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson sa v akčnom traileri hrá na Indiana Jonesa a bojuje s jaguárom v džungli

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Disneyovka Jungle Cruise sa pripomína novým trailerom.

Jungle Cruise sa pripomína novým trailerom, ktorý stavia hlavne na charizmu Dwayna Johnsona, Emily Blunt a veľké množstvo CGI (počítačom vytvorené) zvierat a príšer. Práve ony budú súčasťou rôznych nástrah džungle, v ktorej budú lodný kapitán Frank (Dwayne), výskumníčka Lilly (Emily) a jej brat McGregor (Jack Whitehall) hľadať magický predmet.

Odporúčané
Ak každý zje iba toľko, koľko potrebuje, ľudia na spodku veže prežijú. Thriller Platform odhalí beštiálnu stránku ľudí Ak každý zje iba toľko, koľko potrebuje, ľudia na spodku veže prežijú. Thriller Platform odhalí beštiálnu stránku ľudí 9. marca 2020, 15:24

Ten má mať silu uzdraviť hocijaké zranenie a chorobu. Milovníci komediálneho a dobrodružného žánru si zrejme pri Jungle Cruise prídu na svoje. Vidieť môžeme odľahčené prvky z filmov ako Piráti Karibiku či Indiana Jones. 

Domov
Zdieľať
Diskusia