Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 11:58
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Strážcovia Galaxie sa objavia v Thor: Love and Thunder. Christian Bale bude hrať záporáka

FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Prezradil to Vin Diesel, ktorý prepožičiava hlas Grootovi.

Vin Diesel v súčasnosti promuje svoj komiksový film Bloodshot. Počas jedného z rozhovorov prezradil aj nové informácie ohľadom budúcnosti Strážcov galaxie. Vin prepožičiava hlas Grootovi, a tak toho vie dosť. Celkom nečakane odhalil, že niektorí členovia tímu Strážcov galaxie sa objavia v Thor: Love and Thunder. Možno budú členmi Thorovho dobrodružstva počas celého filmu, a tak sa k nemu nemôže pripojiť celý tím (ostatné postavy by nemali žiadny čas ukázať sa).

Osobne očakávame, že sa k Thovori na jedno dobrodružstvo pripoja Groot, Rocket a možno ešte jeden či dvaja členovia tímu. Diesel taktiež sľubuje, že uvidíme Alpha Groota. Zrejme sa tak môžeme tešiť na množstvo akčných scén, ktoré s ním uvidíme. 

Herečka Tessa Thompson (Valkyrie) zase potvrdila špekulácie o účasti Christiana Balea. Ten si podľa jej slov skutočne zahrá záporáka. Zatiaľ však netušíme, koho by mohol hrať. Pravdepodobne sa vrátia aj všetci hrdinovia z Thor: Ragnarok, teda okrem Lokiho a Hulka. Režírovať bude opäť Taika Waititi a Jane v podaní Natalie Portman sa stane Thorom (rovnako, ako v komiksoch). Thor: Love and Thunder dorazí do kín 4. novembra 2021.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia