Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 22:14
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Justin Bieber tvrdí, že jeho manželka Hailey vonia ako Ariana Grande

OSOBNOSTI ARIANA GRANDE JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák dostal od moderátorky Ellen DeGeneres za úlohu, aby popísal vôňu svojej manželky. Prirovnal ju k Ariane Grande, ktorá na situáciu zareagovala.

Justin Bieber a jeho manželka už dva roky spolunažívajú v harmonickom vzťahu a aj vďaka dokumentárnej sérii o živote speváka vieme, že práve Hailey má veľkú zásluhu na súčasnom duševnom stave svojej polovičky. Tá nedávno vydala album, a tak musí absolvovať aj rozhovory v najsledovanejších platformách. Medzi nich patrí aj  show moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá sa okrem hudby vždy zaujíma aj o súkromie celebrít. 

Keď sa Justina Biebera v rámci ankety opýtala, ako vonia jeho manželka Hailey Bieber, prirovnal ju k speváčke Ariane Grande. S úsmevom rozprával, že ide o kvetinovú, resp. ovocnú vôňu. Keďže ide o zábavnú reláciu, Justin prispôsobil situácii svoju rétoriku a nepredpokladáme, že by sa jeho manželka hnevala.

Domov
Zdieľať
Diskusia