Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 16:57
Čas čítania 2:14
Dominik Vetrák

Tiché miesto 2 je podľa recenzentov ďalšie majstrovské dielo plné napätia a skvelej práce so zvukom. Dočkáme sa hororu roka?

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Prví diváci, ktorí videli A Quiet Place: Part II, sú plní nadšenia.

Tiché miesto 2 (A Quiet Place 2) dorazí do kín už budúci štvrtok. Pomaly sa tak konajú špeciálne predpremiéry, ktorých sa zúčastňujú aj redaktori z rôznych filmových magazínov. Ešte predtým, než napíšu recenzie, mohli vyjadriť svoje pocity hneď po premiére na sociálnych sieťach. 

Dozvedeli sme sa tak, že aj pokračovanie úžasným spôsobom pracuje so zvukom a tichom. Pre tých, ktorí nevedia, o čom film bude: mimozemšťania sa dostali na Zem a zabíjajú každého človeka, ktorého započujú. Nevidia a orientujú sa podľa zvuku. Ak teda nevydáš ani hláska, teoreticky si v bezpečí. Z prvého dielu sa stal fenomén aj vďaka tomu, ako úžasne pracoval so zvukom. Nepamätáme si, kedy naposledy takto kinosály stíchli, no ak si mal šťastie, tak si počas A Quiet Place pred 2 rokmi zažil v sále hrobové ticho.

Domov
Zdieľať
Diskusia