Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 21:03
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Mark Wahlberg vo väzení nakope zadok raperovi Post Malonemu. Spenser Confidential už môžeš pozerať na Netflixe

FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG POST MALONE
Uložiť Uložené

Gangy, boje a drsný Mark Wahlberg.

Milovníci akčných buddy movies si už od včera môžu na Netflixe pozrieť novinku Spenser Confidential v hlavnej úlohe s Markom Wahlbergom. Ten patrí medzi hercov, ktorí vedia kvôli svojim postavám prejsť poriadnou fyzickou zmenou.

Odporúčané
Slovenská policajtka Patrícia z Chicaga: Bez nepriestrelnej vesty by sme nešli do ulíc, gangy vedú neustále boje (Rozhovor) Slovenská policajtka Patrícia z Chicaga: Bez nepriestrelnej vesty by sme nešli do ulíc, gangy vedú neustále boje (Rozhovor) 6. februára 2020, 9:28

Konkrétne od Marka režisér Peter Berg vyžadoval, aby sa v snímke ukázal v špičkovej fyzickej forme. Herec preto neváhal a začal s poctivým tréningom. Podľa Entertainment Tonight sa mu za 5 dní podarilo zhodiť takmer 5 kilogramov. S režisérom sú starí známi a spoločne pracovali na filmoch ako Mile 22, Deepwater Horizon, Patriots Day a Lone Survivor.

Domov
Zdieľať
Diskusia