Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2020, 8:38
Čas čítania 1:21
Tímea Krauszová

81-ročný bývalý farár sa nasťahoval do spoločnej domácnosti so svojím 27-ročným manželom. Žijú z jeho dôchodku

NEWS LGBT+
Uložiť Uložené

Mladík sa však snaží nájsť si prácu, aby mali peniaze na cestovanie.

Láska kvitne v každom veku a zjavne toho aj veľa prekusne. Bývalý farár Philip Clements sa vo veku 81 rokov rozhodol pre spoločné bývanie so svojím 27-ročným manželom Florinom Marinom. Usadili sa v Bukurešti po roku otvoreného vzťahu, pripravení byť naplno spolu. Mladík môže naďalej chodiť do miestneho gej baru, Clements to však chápe a pre britský denník The Sun povedal, že jeho manžel  predsa len musí tráviť čas aj so svojimi rovesníkmi.

Vzali sa pred troma rokmi, až teraz spolu bývajú

Zaľúbenci sa spoznali online a zosobášili sa v apríli 2017. Veľkú časť manželského života doteraz trávili oddelene, Clements žil v Británii a Marin v Rumunsku. Dohodli sa aj na otvorenom vzťahu. Tomu je však už koniec, pretože bývalý vikár sa presťahoval do Rumunska, s manželom bývajú v dvojizbovom byte v Bukurešti.

Toto nie je ich prvý pokus spolužitia, no predtým sa Clements ťažko aklimatizoval na život v cudzine. Nakrátko sa preto museli aj rozísť, pričom od vzťahu odkráčal Marin. Teraz sa zdá, že k sebe opäť našli cestu.

Clements je tolerantný manžel, rozumie, že sotva 30-ročný muž stále potrebuje aktívny spoločenský život. Marin tak raz týždenne zájde do miestneho gej baru na párty, obaja však chcú, aby im manželstvo vydržalo. Už sa tešia na tretie výročie, ktoré si chcú spríjemniť chutným domácim jedlom.

Domov
Zdieľať
Diskusia