Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 17:22
Čas čítania 1:09
Daniel Mikolášik

Ako bude vyzerať iPhone 12? Prinesie 64-megapixelové fotoaparáty, vylepšený nočný režim aj nový makro mód

TECH APPLE DIZAJN IPHONE
Uložiť Uložené

Apple sa vraj v dôsledku koronavírusu snaží čo najrýchlejšie rozšíriť výrobu šošoviek do fotoaparátov.

Predstavenie najnovšej generácie iPhonov, ktoré by s najväčšou pravdepodobnosťou mali niesť označenie 12, nás čaká už o pár mesiacov. Dopočuli sme sa už viaceré uniknuté informácie, ako napríklad to, že nový iPhone má priniesť 5G, displej s podporou 120 Hz, menší výrez či najväčší a najtenší displej v histórii.

Ako však informuje Forbes, noviniek má byť omnoho viac. Známy technologický youtuber Filip Koroy z kanálu EverythingApplePro sa v najnovšom videu rozpovedal o mnohých uniknutých informáciách z prostredia Apple predovšetkým ohľadom očakávaného iPhonu 12.

Odporúčané
iPhone 12 prinesie lákavejší dizajn a lepšie komponenty, no pomalší 5G internet vďaka vlastným anténam iPhone 12 prinesie lákavejší dizajn a lepšie komponenty, no pomalší 5G internet vďaka vlastným anténam 18. februára 2020, 19:26

Jeden z „leakov“ hovorí, že Apple údajne vyvinul technológiu na integráciu kruhového blesku zakomponovanú pri fotoaparátoch. V dôsledku toho by sa, samozrejme, výrazne zmenil aj dizajn novej generácie smartfónu s nahryznutým jabĺčkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia