Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 10:31
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Katy Perry je tehotná, radostnú správu oznámila novou skladbou

HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Obľúbená speváčka oznámila radostnú novinu skladbou Never Worn White.

Katy Perry je tehotná, otcom jej dieťaťa je Orlando Bloom. Rozhodla sa to oznámiť netradičným spôsobom, avšak vzhľadom na jej povolanie aj príznačným – v novej skladbe. Na Twitteri ešte dodala, že je rada, že to konečne nemusí tajiť a v rámci živého videa na Instagrame odhalila aj meno otca, aby sa vyhla možným fámam. 

Novinka dostáva názov Never Worn White a ide o klasickú baladu, ktorá bezpochýb nájde svoje uplatnenie aj v slovenských rádiách. Ďalšie hudobné plány popovej hviezdy zatiaľ nie sú známe, vzhľadom na veľkú novinku sa však určite bude intenzívnejšie venovať súkromnému životu. 

Odporúčané
Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka 16. augusta 2019, 21:16

Katy Perry čelila v posledných mesiacoch viacerým nepríjemnostiam, prehrala 3-miliónový spor týkajúci sa skladby Dark Horse, keďže sa ozval pôvodný majiteľ melódie. Vydavateľstvo aj speváčka sa síce ešte odvolali, s veľkou pravdepodobnosťou však aj napriek tomu budú musieť obrovskú čiastku zaplatiť. 

Okrem toho sa ozvali dve osoby, ktoré sa s Katy v minulosti stretávali a nezávisle od seba potvrdili, že ich celebrita sexuálne obťažovala. Priznal to model z videoklipu Teenage Dream, pričom povedal, že od právnych zástupcov mal o tom zakázané hovoriť.

Ďalšou údajnou obeťou mala byť reportérka a žurnalistka Tina Kandelaki. Tvrdí, že Kary Perry bola pod vplyvom alkoholu a vybrala si ju ako objekt, na ktorom ilustrovala svoju vášeň.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia