Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 14:37
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Dominika Cibulková sa pochválila novým Bentley

TECH DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Bývalá tenistka a budúca mamička zverejnila na Instagrame fotku svojho nového Bentley Bentayga.

Dominika Cibulková najprv v novembri 2019 oznámila, že končí profesionálnu kariéru a pri tejto príležitosti avizovala aj biografiu, v ktorej opísala príbeh najúspešnejšej slovenskej tenistky z perspektívy, ktorú sme nikdy nemali možnosť vidieť.

O mesiac na to už Instagram šalel po informácii o tom, že čaká prvé dieťa. Dominika toho v profesionálnej kariére dosiahla dosť na to, aby si dnes mohla užívať a už pri pohľade na jej profil na sociálnej sieti je snáď každému jasné, že svoje influencerstvo využíva aj tým najsprávnejším spôsobom – pomoci druhým. 

Teraz však potešila sama seba novým Bentley Bentayga. Ako sama naznačuje, bol to jej manžel, kto inicioval kúpu, pričom jej hovoril, že potrebuje nové pohodlné auto, aby v ňom mohla voziť bábätko. Úspešnej bývalej tenistke nebolo treba hovoriť viackrát a zadovážila si vozidlo za viac ako 100-tisíc eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia