Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 12:33
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Takto vyzerá Batman a jeho Batmobil. Režisér filmu odhalil prvé oficiálne fotky

FILMY A SERIÁLY BATMAN THE BATMAN
Uložiť Uložené

Režisér Matt Reeves odhalil prostredníctvom svojho Twitteru prvé oficiálne zábery pre film Batman.

Režisér Batmana Matt Reeves prostredníctvom svojho Twitteru odhalil vzhľad Batmobilu a taktiež aj Batmana v podaní Roberta Pattinsona. Fotky sú síce tmavé a Batmana na nich nie je vidieť v detailoch, môžeme si však urobiť celkom jasný obraz o tom, ako približne bude vyzerať.

Zaujme obzvlášť Batmobil. Ten nevyzerá ako z fantasy príbehov a skôr ako špeciálne upravené existujúce vozidlo. Reálny vzhľad vozidla si zvolil aj Christopher Nolan pre svoju trilógiu Dark Knight. 

Odporúčané
Takto vyzerá jeden z oblekov nového Batmana, ktorého hrá Robert Pattinson Takto vyzerá jeden z oblekov nového Batmana, ktorého hrá Robert Pattinson 21. februára 2020, 20:42

Pred dvomi týždňami sa na internet dostali vôbec prvé zábery z natáčania. Bolo len otázkou času, kedy sa na internet dostane vzhľad jeho kostýmu, a preto by sme uvítali, keby Batmana oficiálne odhalili. Rovnako tak to spravili pri Jokerovi s Joaquinom Phoenixom.

Zdá sa však, že na plné odhalenie Batmana si ešte počkáme. Isté však je, že bude mať kostým s plášťom. Ten z fotiek z natáčania mu zrejme slúži na agilnejší pohyb alebo mu bude plášť dorobený skrz CGI. Batman dorazí do kín 20. júna 2021. Ak sa o filme chceš dozvedieť viac, klikaj sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia