Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 9:37
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Boja sa Slováci koronavírusu? Tento zrušil dovolenku na Bali

REFRESHER
Uložiť Uložené

Mladých Slovákov sme sa v centre Bratislavy pýtali, ako vnímajú aktuálny ošiaľ okolo vírusu korona.

Mladých Slovákov sme sa v hlavnom meste pýtali, ako vnímajú aktuálnu situáciu okolo koronavírusu, ktorý sa v priebehu niekoľkých týždňov rozšíril z krajín Ázie do celého sveta. Potvrdené prípady už sú vo všetkých susedných krajinách Slovenska, takisto aj Európa už zavádza prísne opatrenia a aj obyvatelia u nás pomaly vykupujú obchody a zásobujú sa trvanlivými potravinami. 

Väčšina našich respondentov sa zhoduje, že nie je dôvod na paniku, zároveň však je potrebné pristupovať k situácii zodpovedne. Jeden dokonca prezradil, že jeho rodina zrušila dovolenku na Bali, pretože sa bojí nákazy. Slováci si všimli aj vyprázdnené regály, nemyslia si však, že aktuálna situácia je dôvodom na takéto prehnané reakcie.

Budeme radi, ak nám v komentároch napíšeš, ako vnímaš situáciu ty a aké opatrenia zavádzať pre prípad, že by aj na Slovensku lekári potvrdili prvých nakazených.

Odporúčané
Mám koronavírus a zatiaľ to pre mňa nebolo až také zlé, hovorí muž, čo je od januára v karanténe Mám koronavírus a zatiaľ to pre mňa nebolo až také zlé, hovorí muž, čo je od januára v karanténe 1. marca 2020, 11:24
Domov
Zdieľať
Diskusia