Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 9:30
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

The Weeknd by mohol dostať rolu v celovečernom filme. Psychopatický výraz ho neopúšťa ani tesne pred albumom After Hours

NEWS THE WEEKND
Uložiť Uložené

Už 20. marca vydá The Weeknd ďalší album, z ktorého sme zatiaľ počuli prvé tri skladby.

Dnes už vieme, že keď sa o približne dva týždne The Weeknd vráti s albumom After Hours, budeme mať možnosť počuť jeho veľkolepý návrat k prvým projektom, ktoré vydával v čase, keď ešte nemusel myslieť na rádiá.

Samozrejme, aj on sám prirodzene posúva R'n'B do iných polôh, ako sme boli zvyknutí, súčasná kombinácia hudobného rozpoloženia Michaela Jacksona, vplyv Jokera a emocionálneho rozpoloženia po rozchode s Bellou nám však veľmi vyhovuje. 

Aktuálne Abel prichádza aj s krátkometrážnym filmom, v ktorom fanúšikom dokazuje, že jeho výkon v Uncut Gems nebol náhodou. Psychopatický výraz si však už nacvičil aj v predošlých videoklipoch a zdá sa, že si svoju identitu s rozbitým nosom a červeným sakom ponesie až na turné. 

Na jeho európsku časť sa môžeš tešiť už na jeseň tohto roku, pričom najbližšie ho uvidíme v Berlíne. Teraz nám už zostáva len čakať do 20. marca, kedy sa oficiálne projekt dostane medzi fanúšikov. O hosťoch toho zatiaľ veľa nevieme, nie je však tajomstvom, že The Weeknd rád spolupracuje okrem svojho štandardného tímu aj s plejádou raperov, a tak očakávame účasť tých najlepších z najlepších. 

Odporúčané
V rozlúčkovom liste s Bellou Hadid spomína The Weeknd aj na Selenu Gomez. Vydanie albumu je na spadnutie V rozlúčkovom liste s Bellou Hadid spomína The Weeknd aj na Selenu Gomez. Vydanie albumu je na spadnutie 19. februára 2020, 12:15
Domov
Zdieľať
Diskusia