Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2020, 22:05
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Premiéru Jamesa Bonda odložili o pol roka. Pre koronavírus uvidíme No Time To Die až v novembri

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Koronavírus si prišiel pre svoju prvú veľkú kinematografickú obeť.

Premiéra James Bond: No Time To Die je jednou z najočakávanejších tohto roka. Bohužiaľ, ako informuje Deadline, budeme si na ňu musieť počkať o pol roka dlhšie. Z plánovanej aprílovej premiéry sa film odsúva až na november 2020. Dôvodom je koronavírus a jeho vplyv na kinopriemysel. Kiná v Číne sú zatvorené a tento trend pomaly budú nasledovať aj krajiny, ako Taliansko či Južná Kórea.

Odporúčané
V Číne zrušili premiéru nového Jamesa Bonda. Koronavírus môže položiť tržby filmov a Hollywood na lopatky V Číne zrušili premiéru nového Jamesa Bonda. Koronavírus môže položiť tržby filmov a Hollywood na lopatky 26. februára 2020, 9:13

Pre Jamesa Bonda by to mohlo znamenať stratu tržieb vo výške viac ako 100 miliónov dolárov. Ak by sa situácia zhoršila, snímka by sa mohla kvôli zatvoreným kinám po celom svete dokonca prepadnúť do červených čísel.

Štúdiá Universal a MGM sa tak rozhodli premiéru odsunúť v nádeji, že sa situácia do jesene upokojí a návštevnosť kín sa dostane späť na pôvodnú úroveň. Pre zatvorené kiná príde kinopriemysel o 5 miliárd dolárov. Toto číslo však ešte porastie. 

Odporúčané
Celosvetový kinopriemysel stratí pre koronavírus 5 miliárd dolárov. Ak sa rozšíri aj v USA, zisky budú padať ešte viac Celosvetový kinopriemysel stratí pre koronavírus 5 miliárd dolárov. Ak sa rozšíri aj v USA, zisky budú padať ešte viac 4. marca 2020, 22:27

Daniel Craig sa poslednýkrát vracia do úlohy agenta 007, záporáka hrá Rami Malek a vracia sa aj veľké množstvo hercov z minulých častí. Máme tu aj Palomu v podaní Any de Armas a Caryho Fukunagu (True Detective) na režijnej stoličke. Ak sa chceš o filme dozvedieť viac, klikaj sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia