Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 10:50
Čas čítania 1:23
Martin Mičuda

Bugatti ponúka špeciálne upravený 1500-koňový Chiron za vyše 3 milióny €

Bugatti ponúka špeciálne upravený 1500-koňový Chiron za vyše 3 milióny €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.bugatti/en/feature-stories/bugatti-chiron-pur-sport" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">newsroom.bugatti</a>
TECH BUGATTI
Uložiť Uložené

Výrobu spustia v druhej polovici roka.

Aj napriek tomu, že Bugatti dlhé roky vsádza výhradne na jeden model (kedysi Veyron, teraz Chiron), na autosalóne v Ženeve spravidla predstavia nejakú tú novinku. Za ostatné obdobie sme preto spoznali Divo či Centodieci, čiže exkluzivitky, ktoré stoja na základoch modelu Chiron. Tentokrát Bugatti svetu ukazuje samotný Chiron vo vylepšenej podobe s dodatkom Pur Sport.

Už názov naznačuje, že vo veci má byť dobre známy Chiron s ešte lepšími športovými vlastnosťami ako variant Sport z roku 2018. Ako tvrdia predstavitelia značky, zákazníci chcú exkluzívny počin s úžasným výkonom a rýchlostnými parametrami. Tie Chiron zaručiť bez debaty vie, v zákrutách však medzi najobratnejšie nepatrí. Práve preto prichádza Pur Sport, ktorý už navonok naznačuje svoje športovejšie ambície.

Domov
Zdieľať
Diskusia