Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 10:25
Čas čítania 1:11
Viktor Kniš

Post Malone si myslí, že je škaredý. Tetovania na tvári mu pomáhajú bojovať s neistotou

OSOBNOSTI POST MALONE
Uložiť Uložené

Slávny raper a spevák prezradil, ako sa pozerá sám na seba. Bojuje s neistotou a nie je spokojný s tým, ako vyzerá.

Už dávno nie je prekvapením, že titulky prestížnych magazínov obsadzujú aj úspešní raperi, prípade hudobníci, ktorých žánrové zameranie je často veľmi ťažké zadefinovať. Zatiaľ posledným dôkazom je Post Malone na prednej strane GQ. Okrem fotografií sme sa dočkali aj rozhovoru s platinovým interpretom, ktorého minimálne v našich končinách poslucháči registrujú už od White Iverson, teda asi päť rokov. 

Stále len 24-ročný Posty otvorene porozprával nielen o vecnej stránke svojej tvorby, ale aj o tom, ako sa cíti. Práve duševné zdravie je v posledných mesiacoch v americkej hudbe veľmi aktuálnou témou. Dozvedeli sme sa, že ani rockovo-popovo-rapová hviezda to nemala v živote jednoduché a prechádzala obdobím, kedy zaspávala s plačom do vankúša. 

Post Malone priznáva, že sa snaží hľadať pomoc, nešpecifikuje však, či aj u odborníkov. Otvorene však hovorí o tom, že mu hudba dáva príležitosť povedať prakticky čokoľvek, pričom sedieť tvárou v tvár psychológovi je oveľa ťažšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia