Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Reserved.
28. februára 2020, 14:59
Čas čítania 1:15
Sponzorovaný obsah

Nový prístup ku klasike udáva jarné trendy. V RESERVED nájdeš kúsky v duchu udržateľnej módy

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Kolekcia RESERVED Premium Sustainable – to je klasická silueta, jarné trendy, svieže farby a kvalitné materiály .

Línia Premium Sustainable je založená na ženskom štýle a jednoduchých strihoch v modernom prevedení. V premiérovej kolekcii RESERVED nájdete minimalistické vesty vyrobené v Poľsku, ktoré zažívajú svoj comeback v svetových módnych šou.

Medzi ďalšie výrazné kúsky patria elegantné nohavice so záhybmi a vysokým pásom, štýlový dvojfarebný kardigan, sukňa s dvojitým plisovaním, ako aj pletené šaty zvýrazňujúce siluetu a jemná slim fit bunda. Kapsulová kolekcia je doplnená krátkou safari bundou, klasickým dvojradovým trenčkotom alebo ľahkou transparentnou košeľou s viazaním na hrudi.

Nový prístup ku klasike udáva jarné trendy. Všetko v duchu udržateľnej módy
Zdroj: Reserved

Dizajny RESERVED sú inšpirované prírodou. Doslovne.

Pri výrobe odevov sa použili iba materiály vysokej kvality - hodváb, vlna (tiež mäkká a príjemná na dotyk merino vlna), organická bavlna a recyklovaná bavlna a prírodné perly. Tie sa použili na výrobu gombíkov pre vyššie uvedený kardigan alebo košele.

Nový prístup ku klasike udáva jarné trendy. Všetko v duchu udržateľnej módy
Zdroj: Reserved

Džínsy 7/8 dĺžky boli vyrobené zo 100% bavlny. Tradičné remeslo je tu kombinované s modernými technológiami, konkrétne s tkaninami, ktoré sú vyrobené podľa koncepcie udržateľnej módy.

Dizajnéri značky sa okrem iného rozhodli pre materiály ako Lyocell-Tencel ™ - odolný, priedušný a ideálny pre alergikov, Lenzing ™ EcoVero ™ viskóza vyrobená v uzavretom procese, mäkký Lenzing Modal® a recyklovaný polyester.

Farebná paleta kolekcie Premium Sustainable pre jar/leto je založená na módnych odtieňoch fialovej, zelenej a hnedej, a doplnené sú čiernou, bielou a ecru. Kolekcia tiež obsahuje rastlinné a kvetinové vzory, ako aj škótske káro zvané Shepherd's Check. 

Nový prístup ku klasike udáva jarné trendy. Všetko v duchu udržateľnej módy
Zdroj: Reserved

Výhodou klasiky je ľubovoľné kombinovanie

Klasické modely dominujú aj pánskej línii kolekcie RESERVED Premium Sustainable. Ich najväčšou výhodou je možnosť ľubovoľného kombinovania strihov, ktoré v každej verzii budú vyzerať trendovo a moderne. Tričká, košele s dlhým rukávom a slávne polokošele sú k dispozícii v rôznych farbách, niekedy s jemným kvetinovým vzorom, pruhmi alebo potlačou vytvárajúcou rozmazaný pastelový efekt.

Vďaka kreativite dizajnérov je možné kombinovať biely rolák s mikinou s kapucňou alebo čiernou košeľou, rovnako ako mestskú nepremokavú bundu s veľkými vreckami, inšpirovanú námorníckym oblečením s elegantnejšími kúskami. Najdôležitejšie je porušiť konvencie v pánskej móde.

Nový prístup ku klasike udáva jarné trendy. Všetko v duchu udržateľnej módy
Zdroj: Reserved


Kolekcia RESERVED Premium Sustainable je k dispozícii na www.reserved.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia