Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2020, 16:51
Čas čítania 0:39
Vl Mi

Slovan víta Weissa ako megahviezdu. Klub pripravil video v novom drese, v ktorom ukazuje parádičky s loptou

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vladimír Weiss ml. sa vrátil do Európy, prestúpil do Slovana.

Už niekoľko týždňov sa šuškalo, že by sa mohol Vladimír Weiss mladší objaviť v slovenskej lige. Jeho meno sa spájalo predovšetkým so Slovanom Bratislava. Potvrdilo sa to niekoľko dní dozadu a dnes klub ofenzívnu posilu oficiálne predstavil.

„Oficiálne predstavujeme v parádnom video spote novú posilu belasých Vladimíra Weissa ml.,“ píše klub na facebookovej stránke. „Súčasťou najúspešnejšieho slovenského klubu sa stal účastník majstrovstiev sveta 2010 i majstrovstiev Európy 2016 a rodený Bratislavčan Vladimír Weiss ml.,“ doplnili.

Odporúčané
Vladimír Weiss mladší sa vracia na Slovensko. Prestupuje do bratislavského Slovana Vladimír Weiss mladší sa vracia na Slovensko. Prestupuje do bratislavského Slovana 17. februára 2020, 12:47

Vladko Weiss bude nosiť na drese číslo 79 a klub sa podelil snáď o každú maličkosť. Ako číslo nažehlili na dres, live prenos z oficiálneho predstavenia a dokonca zverejnili aj krátke video, v ktorom hráča predstavujú.

V ňom sa futbalista ukazuje, robí triky s loptou, predvádza sa. Dokonca vysvietili celý štadión počas toho, ako robil na prázdnom ihrisku parádičky.

Snáď sa teda Weissovi mladšiemu bude v novom pôsobisku dariť a ukáže, že v Katare nestratil ani trochu zo svojich zručností a onedlho ho uvidíme hviezdiť nielen v Slovane, ale aj v slovenskej futbalovej reprezentácii.

Domov
Zdieľať
Diskusia