Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 19:42
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

James Bond je v novom filme už 5 rokov na dôchodku. Špionážny svet a jeho nepriatelia sa výrazne zmenili

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Najnovšia bondovka No Time To Die má nové plagáty, zábery z natáčania a vieme aj ďalšie informácie.

Do premiéry bondovky s názvom No Time To Die ostáva mesiac a pol. Štúdio Sony postupne vydáva nové materiály, a tak ťa dnes môžeme potešiť čerstvými informáciami, plagátmi či videom zo šialene vyzerajúceho natáčania.

 Snímka v kinách nepochybne zaboduje a nie je vylúčené, že zarobí viac ako predošlý diel s názvom Spectre, ktorý v tržbách celosvetovo dosiahol takmer 900 miliónov dolárov.  Nemôže však rátať s tržbami z Číny, keďže tamojšie kiná sú zavreté pre koronavírus. 

Odporúčané
V Číne zrušili premiéru nového Jamesa Bonda. Koronavírus môže položiť tržby filmov a Hollywood na lopatky V Číne zrušili premiéru nového Jamesa Bonda. Koronavírus môže položiť tržby filmov a Hollywood na lopatky 26. februára 2020, 9:13

Dej No Time To Die sa začne 5 rokov po udalostiach poslednej časti. 007 je na dôchodku, no prosba starého priateľa zo CIA ho vráti späť do akcie. Časy sa však zmenili, rovnako ako špionážne postupy a odhodlanie zločincov. Bond tak bude čeliť svojej doteraz najväčšej hrozbe a bude pritom aj ochraňovať tých, ktorých pokladá za blízkych. Hlavného záporáka si zahrá Rami Malek. 

Za réžiou stojí Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a okrem Daniela Craiga sa vo filme objaví aj Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020. Záverečná Craigova bondovka bude mať viac ako 2 a pol hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia