Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 16:10
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Instagram ti bude radiť, koho sa neoplatí sledovať

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sledovateľov budeš môcť rozdeliť do kategórii, zároveň platforma zavedie možnosť odpovedať na Stories gifom.

Instagram opäť zveľaďuje prostredie pre všetkých svojich používateľov. Tentokrát pridáva funkciu, vďaka ktorej ti na základe tvojej aktivity a obsahu, ktorý sleduješ, odporučí, koho by si mal a koho naopak nemal sledovať.

Po čase tak prídeš na to, s kým nemáš spoločné záujmy a možno stojí za prehodnotenie, či by si ho nemal odstrániť zo svojho portfólia sledujúcich. Zároveň tak budeš mať prehľad o tom, ktoré účty prestali byť v sledovanom období (v tomto prípade 3 mesiace) aktívne.

Cieľom obľúbenej sociálnej siete je, aby každý sledoval čo najrelevantnejších užívateľov a zároveň tak dával pozor na svoj blízky okruh ľudí, pokiaľ ide o súkromné profily. O novinke informovala už tradične technologická blogerka Jane Manchun Wong. Podľa nej taktiež Instagram chystá aj novinku tzv. kategórii, v rámci ktorých si budeme môcť našich priateľov rozdeliť do skupín podľa toho, aký obsah zdieľajú. Ak máš práve chuť pozrieť si niečo od cestovateľských blogerov, nemusíš sa k nim preklikávať cez obľúbených hudobníkov alebo kamošov zo strednej. 

Instagram ti bude radiť, koho sa neoplatí sledovať

A keďže sa podľa všetkého platforme osvedčili reakcie na príbehy cez emoji, rozširuje funkcionalitu o ďalšie možnosti. Čoskoro budeš môcť na odpovedať aj prostredníctvom pohyblivých obrázkov, ktoré môžeš vyberať známym spôsobom. Stačí zadať kľúčové slovo a Instagram načíta čo najpodobnejšie výsledky zo svojej databázy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia