Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 10:08
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

V ázijskom seriáli od Netflixu sa majstri bojových umení postavia v krvavom súboji

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak máš chuť na ázijskú seriálovú produkciu, možno ťa táto novinka zaujme.

Čínsky dramatický seriál Handsome Siblings zobrazuje osudový príbeh dvojice bratov menom Jiang Xiao Yu a Hua Wu Que, ktorí sú majstrami bojových umení. Napriek pokrvnému putu ich pri narodení rozdelili a neskôr poštvali proti sebe. Tento zákerný plán však skončil neúspešne. Z bratov sa totiž stali veľmi dobrí priatelia a spoločne bojovali proti zlu.

Odporúčané
Karol o živote v Číne: Ľudia tu nemajú Facebook, Google, ani YouTube, koníčky Slovákov sú úplne odlišné (Rozhovor) Karol o živote v Číne: Ľudia tu nemajú Facebook, Google, ani YouTube, koníčky Slovákov sú úplne odlišné (Rozhovor) 22. novembra 2019, 9:57

Námet čerpá z rovnomennej novely od spisovateľa Gu Longa. Ak si zvyknutý pri seriáloch prevažne na americkú produkciu, Handsome Siblings ťa môže v mnohých smeroch prekvapiť. A to nielen svojím odlišným poňatím, ale taktiež dĺžkou. Ihneď prvá séria má totiž rovných 44 častí, ktoré môžeš už aktuálne sledovať na Netflixe.

Domov
Zdieľať
Diskusia