Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 16:22
Čas čítania 0:39
Tina Hamarova

Vykopávali mŕtve kraby z dna lode a čistili ryby od krvných zrazenín – 16 hodín denne. Ako vyzerá „brigádka“ na Aljaške?

PODCASTY
Uložiť Uložené

Jirka Prokop vo Všesvet podcaste hovorí o trojmesačnej práci na aljašskom ostrove Akutan.

Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Všesvet na Refresheri

„Ja som tam veľmi chcel ísť, lebo tam bolo veľa hodín a málo času na spanie. Jednoducho, totálny extrém…“ začína opis svojho trojmesačného pracovného dobrodružstva na Aljaške Jirka Prokop.

So svojou priateľkou prežili 4-hodinovú plavbu na otvorenom mori na ostrov Akutan, ktorú v podcaste až „zvukomalebne“ opisuje. Nie každému, kto si myslí, že je starý morský vlk, totiž budú stačiť dva sáčky na vracanie.

Vykopávali mŕtve kraby z dna lode a čistili ryby od krvných zrazenín - 16 hodín denne. Ako vyzerá „brigádka“ na Aljaške?
Zdroj: Jirka Prokop
V tomto podcaste sa dozvieš:
  • Ako si vybaviť trojmesačný job na Aljaške a koľko tisíc eur mesačne vieš zarobiť?
  • Čo je najsmradľavejší morský plod, ktorý Jirka na lodi „lopatoval“?
  • Kde nájdeš slávny autobus z filmu Into the wild?

Vykopávali mŕtve kraby z dna lode a čistili ryby od krvných zrazenín - 16 hodín denne. Ako vyzerá „brigádka“ na Aljaške?
Zdroj: Jirka Prokop

Všesvet podcast vychádza každý utorok a prináša zaujímavé rozhovory o všemožných miestach, ľuďoch a všelijakých nápadoch a plánoch, ako spoznať svet. Moderujú ho Tina Hamárová a Naďa Hubočan.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected] alebo [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia