Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk.
27. februára 2020, 14:21
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

Superodolné hodinky Xiaomi T-Rex vydržia aj teploty -40 °C či +70 °C

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

V robustnom tele nájdeš výkonný procesor a spoľahlivé GPS.

Robustné hodinky Amazfit T-Rex poslúžia každému outdoorovému nadšencovi. Nepraskne im sklo pod vodou, ani pri extrémnych teplotách. Pokojne ich zober za polárny kruh, alebo do Afriky. Fungovať budú v teplote - 40°C aj +70°C.

Inteligentné hodinky prešli 12 certifikáciami vojenských tried, čo je záruka, na ktorú sa môžeš spoľahnúť. Aby sme boli konkrétny, je to odolnosť voči vlhkosti či odolnosť voči pôsobeniu kyselín a zásaditým roztokom.

Superodolné smartwatch Amazfit T-Rex od Xiaomi vydržia aj teplotu od - 40°C po + 70°C
Zdroj: Xiaomi

Do Jurského Parku

Tak, ako výrobca náročným podmienkam prispôsobil každý detail dizajnu, je mu prispôsobená aj výdrž batérie. Pokročilý čip s nízkou spotrebou energie a vysoká optimalizácia výkonu umožnia hodinkám Amazfit T-Rex fungovať v divočine až 20 hodín, potom budú fungovať už iba v úspornom móde ukazujúcom čas. Je to skoro celý deň bez toho, aby si musel myslieť na ďalší zdroj energie, ktorým ich nabiješ. Keď však vypneš všetky funkcie, ako napríklad GPS a Bluetooth, podľa výrobcu vydržia až 66 dní. 

Superodolné smartwatch Amazfit T-Rex od Xiaomi vydržia aj teplotu od - 40°C po + 70°C
Zdroj: Xiaomi

1,3-palcový farebný AMOLED displej ti ukáže aktuálny čas, notifikácie, 14 športových režimov a v neposlednom rade správnu cestu. Hodinky totiž používajú špičkový čip GPS spoločnosti Sony a vysoko precízny duálny satelitný systém určovania polohy. Pri výrobe sa tiež optimalizovali materiály tela hodiniek a vnútorné usporiadanie zariadenia, vďaka čomu je satelitné vyhľadávanie ešte rýchlejšie a presnejšie.

Displej ostáva stále zapnutý, preto ti stačí zdvihnúť zápästie, aby si videl všetky dôležité informácie.  Ako sme už spomínali, Amazfit T-Rex majú 14 športových režimov. Sú vodotesné do 5ATM, preto ich môžeš nosiť pri plávaní v bazénoch ale aj v otvorenej vode, vďaka čomu vyhovejú potrebám všetkých športovcov.


Hodinky tiež monitorujú údaje, ako sú srdcová frekvencia a trvanie cvičenia, vďaka čomu budú tvoje tréningy ešte efektívnejšie a bezpečnejšie.

Hodinky Amazfit T-Rex si môžeš predobjednať na stránke mi-store.sk už dnes za cenu 159,00 €, pričom dostupné budú od 2. 3. 2020.

Vybav sa do outdooru 

K dobrej výbave outdoorového nadšenca patrí aj výkonný prenosný kompresor. Dofúkaš s ním koleso na bicykli, aute, motorke, ale aj menší čln či karimatku. Displej ti zobrazí aktuálny tlak a dofúka vzduch presne tak, ako potrebuješ.  Svieti aj v tme a môže byť nabíjaný prostredníctvom powerbanky alebo autozapalovača. 

Superodolné smartwatch Amazfit T-Rex od Xiaomi vydržia aj teplotu od - 40°C po + 70°C
Zdroj: Xiaomi

Mi Prenosný Elektrický Kompresor, ale aj mnoho ďalšieho inovatívneho príslušenstva od Xiaomi kúpiš v obchode mi-store.sk za 49,00 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia