Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2020, 17:30
Čas čítania 0:38
Denisa Bodková

Hromadná bitka na strednej škole! Vyprovokoval ju náš moderátor

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Bitka, dážď a Superstar párty. Čo sme zažili za jeden deň s Krištofom?

2. marca televízia Markíza odvysielala prvú časť seriálu Pán profesor, v ktorom si po boku známych slovenských hercov, akými sú Tomáš Maštalír či Gabriela Marcinková zahral aj náš moderátor Krištof Králik.


My sme nenechali nič na náhodu a prinášame ti vlog z jedného dňa s naším kolegom, počas ktorého sme sa pozreli aj na točenie samotného seriálu. Predtým však naša moderátorka Denisa prekvapila Krištofa aj s kamerou doma u jeho otca, kde si spoločne skúsili jednu scénku zo scenáru. 


Neskôr sme sa presunuli na pľac, do priestorov bývalého živnostenského úradu, ktorý sa vďaka seriálu Pán profesor, zmenil na bratislavské gymnázium. 


Tam sme si pozreli, ako to Krištofovi ide pred veľkou produkciou a niekoľkými mladšími hereckými kolegami, ktorí v seriáli stvárňujú jeho spolužiakov. Krištof, teda seriálový Charlie stihol počas tohto dňa na pľaci vyprovokovať aj bitku, po ktorej sa dokonca v triede aj rozpršalo. Ako je to možné? Sleduj celé video na našom YouTube kanáli

Seriál Pán profesor môžeš sledovať každý pondelok o 21:25 na televízii Markíza.

Domov
Zdieľať
Diskusia