Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 11:46
Čas čítania 1:26
Tina Hamarova

Tento muž bol môj anjel. Courtney Love zverejnila fotku zo svadby s Kurtom Cobainom

ZAUJÍMAVOSTI KURT COBAIN NIRVANA SVADBA
Uložiť Uložené

Rokové hviezdy 90-tych rokov mali svadbu na známej pláži Waikiki na Havaji presne pred 28 rokmi.

Speváčka Courtney Love zverejnila na svojom Instagrame fotku zo svadby s frontmanom kapely Nirvana a ikonou 90-tych rokov Kurtom Cobainom. Zobrali sa na pláži Waikiki v havajskom hlavnom meste Honolulu takmer presne pred 28 rokmi, v roku 1992. Ona v bielych čipkovaných šatách, on v zeleno-modrom kockovanom pyžame. „Práve som si zobrala princa. Je najväčšou rockovou hviezdou na svete,“  zavolala Courtney vtedy svojej matke, aby jej aj napriek zlým vzťahom oznámila novinu.

Pamätám si ten hlboký pocit šťastia, závraty, boli sme takí zamilovaní a ja som si uvedomovala, aké mám šťastie. Tento muž bol anjel. Ďakujem, že na mňa dozerá," vyznala sa po rokoch od svadby na sociálnej sieti Courtney.

Ich vzťah mal veľmi rýchly spád. Začal sa v roku 1990, keď sa prvýkrát stretli v Seattli, oficiálne ale spolu začali chodiť až koncom roku 1991. O šesť mesiacov bola svadba a o ďalších šesť privítali na svete svoju dcéru Frances Bean Cobain.

Obaja sa po celý čas máčali v drogách a alkohole. Boli závislí od liekov, mali psychické problémy. Toto všetko sa mu v roku 1994 stalo osudným a ako 27-ročný napísal list na rozlúčku a spáchal samovraždu.

Odporúčané
Sex, drogy, grunge, zmarený talent, závislá vdova a polosirota. Presne o tom bola lovestory Courtney Love a Kurta Cobaina Sex, drogy, grunge, zmarený talent, závislá vdova a polosirota. Presne o tom bola lovestory Courtney Love a Kurta Cobaina 7. decembra 2016, 16:40

„Bude to v poriadku, k****. Vidíme sa na druhej strane,“ dodala Courtney k fotke. „Užívaj si slovodný život, muž môj!“

Späť
Zdieľať
Diskusia