Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 11:40
Čas čítania 1:12
Tina Hamarova Viktor Kniš

„Sme stále najlepší tím,“ povedala Vanessa Bryant na dojímavej rozlúčke s manželom Kobem a dcérou Gigi. Plakal aj Michael Jordan

„Sme stále najlepší tím,“ povedala Vanessa Bryant na dojímavej rozlúčke s manželom Kobem a dcérou Gigi. Plakal aj Michael Jordan
Zdroj: TASR/ AP Photo/Marcio Jose Sanchez
NEWS BEYONCÉ KOBE BRYANT
Uložiť Uložené

Celý svet si počas uplynulej noci uctil legendárneho športovca a jeho dcéru Gigi. Nechýbali ani bývalí spoluhráči či j kráľovná popu Beyoncé.

Plakali Vanessa Bryant, Michael Jordan aj Jennifer Lopez. V pondelok sa celý svet oficiálne rozlúčil s legendárnym basketbalistom Kobem Bryantom a jeho dcérou Gigi, ktorí spoločne s ďalšími ľuďmi zahynuli pri tragickej nehode helikoptéry pred niekoľkými týždňami. Rozlúčiť sa prišli známe osobnosti aj tisícky fanúšikov v Staples Center.

Najemotívnejšie bolo vystúpenie vdovy Vanessy Bryant, ktorá hovorila o spoločnách chvíľach s manželom a dcérou, menovala prezývky, akými sa oslovovali, spomínala na objatia. „Boh vedel, že by nemohli byť na tomto svete bez seba. Musel si ich zobrať spoločne. Zlato, dávaj pozor na našu Gigi a ja mám Naty, Bibi a Coco. Sme stále najlepší tím, ľúbime vás a veľmi nám chýbate Bubu a Gigi. Obaja odpočívajte v pokoji a zabavte sa v nebi, kým sa všetci opäť nestretneme.“

So svojím priateľom a bývalým spoluhráčom z NBA sa prišli rozlúčiť aj veľké basketbalové hviezdy ako Shaquille O’Neal či Michael Jordan. Kým Jordan nedokázal potlačiť slzy ani pri verejnom vystúpení a Bryanta niekoľkokrát označil za svojho malého brata, Shaq ich rozosmial veselými spomienkami na Kobeho tvrdohlavosť, keď nechcel prihrávať spoluhráčom.

Rozlúčku s legendou otvorila kráľovná popu Beyoncé, ktorá zaspievala dve Kobeho obľúbené skladby. Pred celým svetom predniesla emotívne verzie skladieb XO a Halo, čím si dostala srdcia všetkých. Okrem nej sa k mikrofónu dostala aj Christina Aguilera, či Jimmy Kimmel. Alicia Keys zahrala dojímavú pieseň na klavíri.

Odporúčané
Ľudia lynčujú novinárov, ktorí pripomínajú, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvineniu zo znásilnenia. Čo sa v skutočnosti stalo? Ľudia lynčujú novinárov, ktorí pripomínajú, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvineniu zo znásilnenia. Čo sa v skutočnosti stalo? 28. januára 2020, 16:05

Nešťastná udalosť sa stala 26. januára krátko po deviatej miestneho času neďaleko Los Angeles. Posádka mala namierené na tréning do Kobeho športového centra Mamba Academy, kde mal byť aj turnaj.

Legendárny basketbalista lietal helikoptérou veľmi často, vyhýbal sa tak zápcham, aby mohol tráviť viac času s rodinou. Vo vrtuľníku prišla o život aj Kobeho 13-ročná dcéra, zostali po nich ďalšie tri dievčatá s matkou Vanessou.

Domov
Zdieľať
Diskusia