Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 16:34
Čas čítania 1:32
Martin Mičuda

Peugeot predstavením svojho vlastného pick-upu prekvapil, Európanov žiaľ nepoteší

Peugeot predstavením svojho vlastného pick-upu prekvapil, Európanov žiaľ nepoteší
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://int-media.peugeot.com/en/psa_dam/7983/AP/view_gallery/399713-399716/pag/3" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">peugeot.com</a>
TECH PEUGEOT
Uložiť Uložené

Landtrek nie je žiadny prezlečený pick-up inej značky.

Posledné roky sú pick-upy čoraz populárnejšie aj v Európe, o čom svedčí príchod viacerých úplne nových zástupcov. Na starom kontinente zažívame doslova boom v kategórii týchto úžitkových vozidiel, a to nielen čo sa počtu ponúkaných modelov týka, ale aj po stránke ich predajov.

 
Asi málokoho preto prekvapí, že do hry vstupuje ďalší úplne nový zástupca, i keď pravdou je, že od značky Peugeot by to asi málokto čakal. Práve francúzska automobilka totiž predstavuje svoj úžitkový model Landtrek, ktorý si to namieril do kategórie pick-upov do 3,5 tony, kde ponúkne až 3 karosárske varianty – dvojdverový Single Cab, štvordverový Double Cab a napokon variant ponúkaný bez zadnej nadstavby na individuálne využitie.

d
Zdroj: int-media.peugeot.com

 
Samozrejme, ide o pracovný pick-up preto nemožno čakať žiadne dizajnové kreácie. Peugeot v prednej časti jasne nadväzuje na svoje súčasné dizajnové smerovanie. Nechýba preto špecificky tvarovaná maska či príplatkové svetlomety, z ktorých vyčnievajú robustné kly. Zvyšok karosérie sa už napokon nesie v tradičnej réžii, na akú sme u pick-upov zvyknutí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia