Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 13:50
Čas čítania 3:26
Dominik Vetrák

Box Office: Sonic aj 1917 zarábajú stámilióny. Modrý Ježko zarobil za 10 dní 150 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V kinách máme aj viaceré novinky.

Tohtotýždňové celosvetové tržby nebudú také zaujímavé ako naposledy. Nedočkali sme sa žiadneho veľkého blockbusteru ani očakávanej premiéry, no ak fandíš Sonicovi či 1917, párkrát ťa v článku potešíme. 

Odporúčané
Box Office: Po Oscaroch zarábajú 1917 aj Parazit. Ježko Sonic má najlepší otvárací víkend v histórii filmov podľa hier Box Office: Po Oscaroch zarábajú 1917 aj Parazit. Ježko Sonic má najlepší otvárací víkend v histórii filmov podľa hier 17. februára 2020, 13:10

Na prvom mieste rebríčka tržieb vidíme opäť Sonica. Ten si udržal minulotýždňové prvenstvo a aj naďalej sa mu darí zarábať slušné peniaze. Za 10 dní dostal z peňaženiek divákov v USA a Kanade dokopy 106 miliónov dolárov. Zo zahraničia potom dorazilo ďalších 96 miliónov. Celosvetové tržby sú teda na úrovni vyše 203 miliónov dolárov, čo je pre celovečernú adaptáciu videohry viac než slušné.  Jeho výroba údajne stála 90-95 miliónov aj s redizajnom.

Z amerických kín dorazí štúdiu Paramount vyše 53 miliónov (51% podiel na tržbách) a zo zahraničných okolo 38 miliónov (39% podiel na tržbách). Snímka tak na seba v najbližších dňoch zarobí a následne bude splácať náklady na reklamu. Ich výšku už ale nepoznáme. Dôležitým faktorom bude opäť to, ako sa snímke bude dariť v nadchádzajúcich týždňoch a či veľmi neprepadne.

Domov
Zdieľať
Diskusia