Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2020, 11:57
Čas čítania 5:21
Viktor Kniš

VOĽBY 2020: Odomykáme články a rozhovory, ktoré ti pomôžu rozhodnúť sa, komu dať svoj hlas

REFRESHER MARIAN KOTLEBA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Prečítaj si niekoľko dôležitých článkov, ktoré ti môžu rozšíriť rozhľad a pomôcť pri rozhodovaní 29. februára v parlamentných voľbách.

Vďaka predplatiteľom Refresher+ sme v posledných mesiacoch tvorili aj náročnejší obsah, v rámci ktorého sme spracovali aj dôležité informácie týkajúce sa parlamentných volieb. Tie sa budú konať už túto sobotu 29. februára, preto sme sa rozhodli články postupne odomknúť, aby si mal prístup k čo najviac informáciám a mohol sa rozhodnúť komu dáš svoj hlas. Budúcnosť Slovenska nám nie je ľahostajná, a preto chceme, aby sa každý čitateľ mohol rozhodovať na základe faktických informácií

Priniesli sme ti informácie o kandidátkach všetkých strán, ktoré sa vo voľbách uchádzajú o hlasy. Spracovali sme profily lídrov strán aj s majetkovými priznaniami a v dvojdielnej sérii sme sa pozreli na minulosť Mariana Kotlebu a pôsobenie extrémistov v politike. Odomykáme aj rozhovor s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, podľa ktorej máme všetci koho voliť, len si musíme uvedomiť, že žiadna strana nemusí stopercentne kopírovať náš mentálny a hodnotový kompas. Podrobne sme sa pozreli aj na najväčšie kauzy.

Všetky z nasledujúcich článkov budú až do parlamentných volieb odomknuté. V našej práci a v prinášaní kvalitného obsahu budeme pokračovať aj po voľbách a budeme veľmi radi, ak sa rozhodneš podporiť našu prácu prostredníctvom predplatného refresher.sk/plus.

Domov
Zdieľať
Diskusia