Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2020, 21:16
Čas čítania 1:13
Matej Krajčovič

Duel Toronta proti Caroline musel dokončiť vodič rolby. Caroline sa zranili obaja brankári

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Za svoj chrbát pustil hneď prvé dve strely domácich, neskôr sa však rozchytal.

Posledné kolo hokejovej NHL prinieslo jeden zaujímavý príbeh, informuje Šport.sk. V zápase Caroliny Hurricanes s Torontom Maple Leafs sa už v úvode stretnutia zranil brankár hostí Jamer Raimer.

Na tom by nebolo nič nezvyčajné, namiesto neho okamžite naskočil druhý gólman tímu, Čech Petr Mrázek. Ani on však duel nedochytal, v polovici stretnutia musel aj on odísť do šatne po kolízii s útočníkom Toronta. 

Odporúčané
Alexander Ovečkin nastrieľal už 700 gólov v NHL. Pozri si každý jeden z jeho presných zásahov Alexander Ovečkin nastrieľal už 700 gólov v NHL. Pozri si každý jeden z jeho presných zásahov 23. februára 2020, 13:42

Do hry tak vstúpilo pravidlo tzv. núdzového brankára, vďaka ktorému môže tím do brány postaviť „akéhokoľvek dostupného brankára“. Takto sa do hry dostal 42-ročný David Ayres, ktorý paradoxne pracuje ako rolbár v domácej hale Toronta a zároveň zastáva takúto funkciu.

Ak by sa  zranili brankári Maple Leafs, hral by za domáci tím, no takto paradoxne zaskakoval v družstve súpera.  

Carolina v tom čase pohodlne vyhrávala 4-1, ale neskúsený Ayres za seba okamžite pustil prvú aj druhú strelu, ktorá na neho letela.

Domov
Zdieľať
Diskusia