Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2020, 9:42
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Premiéra Petra Pellegriniho museli hospitalizovať, ruší predvolebný program

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Petra Pellegriniho v noci previezli do jednej z bratislavských nemocníc kvôli akútnej infekcii horných dýchacích ciest.

Premiéra Petra Pellegriniho v noci hospitalizovali v Nemocnici sv. Michala v Bratislave kvôli akútnej infekcii horných dýchacích ciest spojenej s vysokými teplotami, uviedol Úrad vlády podľa Denníka N. „Vzhľadom na svoj zdravotný stav dočasne ruší všetok svoj program.“

Peter Pellegrini mal dnes diskutovať v relácii O 5 minút 12, pozvali aj predsedu strany Smer Roberta Fica, ten účasť ešte skôr odmietol.

Počas uplynulého týždňa absolvoval Peter Pellegrini aj zahraničnú cestu do Bruselu a absolvoval niekoľko predvolebných diskusií a rečnil aj pred mimoriadnou schôdzou vo štvrtok.

Ešte v sobotu bol premiér na svadbe svojej hovorkyne, odkiaľ zverejnil aj fotku. Zatial nie je definitívne jasné, či niekto dnes Pellegriniho v RTVS zastúpi, alebo nebude mať strana Smer v najväčšej predvolebnej diskusii vo verejnoprávnej televízii svoje zastúpenie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia