Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2020, 20:14
Čas čítania 0:34
Matej Krajčovič

Obranca AS Rím Chris Smalling smúti. Niekto chcel otráviť jeho psov jedom na potkany

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeden z troch domácich miláčikov neprežil.

Chirs Smalling, 30-ročný obranca Manchesteru United, ktorý aktuálne hosťuje v AS Rím, podľa britského bulváru The Sun smúti.

Jeho sučka Miley totiž zomrela po tom, ako mala zožrať otravu na potkany. Tú niekto rozhádzal po záhrade futbalistovho domu v Ríme. Veľké zdravotné problémy mali aj dvaja ďalší domáci miláčikovia, maďarská vyžla Ruben a labrador Summer, ktoré Chris vlastní spolu so svojou manželkou, modelkou Sam Cookeovou. 

Odporúčané
Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní 14. februára 2020, 14:26

Smalling verí, že menšia Miley neprežila útok neprajníka, ktorý zvieratá otrávil úmyselne. „Veľmi, veľmi veľká časť môjho srdca chýba,“ napísal v poste na Instagrame, kde zdieľal kompiláciu dojímavých fotografií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia