Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti 4F.
12. marca 2020, 14:34
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel

ŠPORT
Uložiť Uložené

Funkčné oblečenie a doplnky dokážu jednoznačne prispieť k tomu, aby si cvičili lepšie, výkonnejšie a s väčším komfortom.

Ak sa snažíš pravidelne makať a máš už nejakú skúsenosť s cvičením pod dohľadom trénera, asi vieš, že neexistuje univerzálna cesta ani návod, ako sa dopracovať k výsledkom, na ktoré budeš hrdý. Aj keď sa v tomto období možno budeš chcieť vyhnúť návšteve fitness centra, alternatívnych miest, kde môžeš cvičiť existuje viac, či už na čerstvom vzduchu, alebo doma. Ak ti nechýba vôľa, určite ich nájdeš.  

Chceš si uľahčiť cvičenie? Tieto hi-tech pomôcky majú zmysel
Zdroj: 4F

Každý organizmus je jedinečný a tomu sa prispôsobuje strava aj jednotlivé cviky. Nehľadaj preto univerzálne osvedčené série cvikov či systém kardio tréningu ani všeobecne fungujúci nutričný plán. Jediný účinný spôsob je nájsť a udržať si vlastný režim telesného pohybu. Súčasťou toho je vyvážená strava a rovnováha medzi prácou a časom, kedy si jednoducho užívaš život. Keď hovoríme o fyzickom cvičení, s modernými technológiami prichádzajú pomôcky, ktoré dokážu tvoju cestu uľahčiť. 

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel
Zdroj: 4F

Zvýš svoj výkon a vyformuj postavu 

Kolekcia tréningového oblečenia GoldenWarrior od 4F je vyrobená z osvedčeného materiálu, ktorý ti zaručí komfort vďaka schopnosti odpudzovať vlhkosť od pokožky. Kolekcia je zložená z celého radu tričiek a šortiek ergonomického strihu ako aj oblečenia určeného na tréning vonku. Vybrali sme 4 príklady takéhoto oblečenia, aby sme ťa inšpirovali a ukázali ti najnovšie technológie. 

1. Tréningové tričko s dlhým rukávom 

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel
Zdroj: 4F

Toto tréningové tričko s dlhým rukávom je vyrobené z rýchloschnúceho, funkčného materiálu s technológiou 4FDry. Tričko má farebnú schému pozostávajúcu prevažne z čiernej a sivej, oživujú ho geometrické prvky, ktoré opticky tvarujú postavu tým, že zdôrazňujú stavbu chrbta a ramien.

2. Funkčné šortky 

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel
Zdroj: 4F

Tieto šortky na cvičenie ti poslúžia pri akejkoľvek aktivite. Ich perforácie podporujú ventiláciu počas intenzívneho tréningu. Majú dostatočne široký a elastický pás. Ten môžeš regulovať pomocou vnútornej šnúrky, preto ti umožní precíznu priliehavosť k telu.

3. Tréningové tričko s krátkym rukávom

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel
Zdroj: 4F

Toto ľahké a priedušné tričko ti zaručí absolútne voľný pohyb aj pri najnáročnejšom tréningu. Je ideálne na beh do teplého počasia, aj do fitka. Napriek tomu, že jeho strih vyzerá veľmi jednoducho, má množstvo vychytávok. Kryjúce švy a pás na krku chráni tvoju pokožku pred podráždením, aj v tomto prípade technológia 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok.

4. Tréningová mikina

Chceš si uľahčiť cvičenie? Táto výbava má zmysel
Zdroj: 4F

Priprav sa nielen na tréning vnútri, ale aj vonku v chladnejšom počasí. Táto mikina s kapucňou je určená na intenzívne a náročné cviky. Technológia 4FWarm a vnútro z mikroflísu PowerGrid ti zaručujú tepelný komfort vonku. Hlavný zips je prekrytý vetruodolným ochranným pásom, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady. 

Oblečenie pre šport #YourWay z aktuálnej kolekcie nájdeš aj na stránke 4F , alebo si ich môžeš prísť vyskúšať do kamenných predajní. Športovú značku 4F môžeš sledovať aj na Instagrame a Facebooku.
Domov
Zdieľať
Diskusia