Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2020, 8:55
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Justin Bieber si konečne oholil riedke fúzy. Potešil fanúšikov, manželku Hailey aj vlastnú matku

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber sa rozlúčil s ozdobou, ktorá vadila mnohým v jeho okolí.

Justin Bieber zverejnil na svojom instagramovom profile fotku tváre s popisom „detská tvár Bieber,“ pretože sa po niekoľkých týždňoch rozhodol zhodiť svoj plnofúz, ktorý si pestoval z nevysvetliteľných dôvodov. Podľa CNN ocenila túto zmenu aj samotná manželka populárneho speváka, ktorú fúzy manžela znepokojovali. Rovnako sú nadšení aj fanúšikovia, ktorí by však Justinovi odpustili aj oveľa väčšie prešlapy.

Okrem Hailey ocenila tento krok aj ďalšia veľmi dôležitá žena v živote  25-ročnej hviezdy. Pattie Mallette – matka Justina Biebera, ktorá prispela veľavravným komentárom „Ya praise God.“

Zareagoval tiež manažér speváka Scooter Braun, ktorý je mimochodom zapletený do kauzy v súvislosti s predajom originálnych nahrávok Taylor Swift bez jej vedomia za 300 miliónov dolárov. Ten sa Biebera pýta, kde je „ricardo mustachio,“ z čoho vyplýva, že riedkemu porastu nad hornou perou už dokonca dali aj meno. 

Domov
Zdieľať
Diskusia