Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 14:48
Čas čítania 1:18
Jakub Paulík

Reakcie na obvinenia Mikuláša Černáka: Prokurátor Šufliarsky pochybuje, že list písal boss podsvetia

NEWS BRANISLAV ZURIAN MIKULÁŠ ČERNÁK PETER PELLEGRINI PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Černák už mnohokrát kritizoval predstaviteľov štátnej moci na Slovensku.

Po tom, ako sa premiér Peter Pellegrini v relácii O 5 minút 12 nesprávne vyjadril k vražde bývalého policajta Gustava Slivenského, žiadal od neho Mikuláš Černák v otvorenom liste ospravedlnenie. Premiér totiž tvrdil, že Černák svojej obeti rezal hlavu. V skutočnosti bol však Černák tým, kto Slivenského dobodal, hlavu mu ale rezal Michal Csémy.

Slivenského vtedy do chrbta bodal Mikuláš Černák. Michal Csémy si následne od Černáka vypýtal nôž, s ktorým obeti začal odrezávať hlavu. A to napriek tomu, že vtedy ešte Slivenský žil. To fyzické utrpenie, ktorým si musel prejsť, si neviem ani predstaviť,“ opísal vraždu Slivenského pre Refresher novinár Atkualít Ján Petrovič.

Odporúčané
Černák ho dobodal do chrbta a ďalší mafián mu odrezal hlavu. Profil bossa bossov, ako sa stal šofér šéfom slovenského podsvetia Černák ho dobodal do chrbta a ďalší mafián mu odrezal hlavu. Profil bossa bossov, ako sa stal šofér šéfom slovenského podsvetia 17. decembra 2019, 11:44

Černák vo svojom otvorenom liste ale ďalej dodal, že údajný popradský boss podsvetia Milan Reichel podľa neho nebol iba pozorovateľom vraždy, pričom naznačil, že ho kryli tri osoby – menovite súčasný policajný prezident Milan Lučanský, riaditeľ NAKA Branislav Zurian a prokurátor Peter Šufliarsky.

Domov
Zdieľať
Diskusia