Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 13:07
Čas čítania 0:50
Matej Krajčovič

Bill Gates naštval šéfa Tesly Elona Muska. Kúpil si konkurenčné Porsche Taycan

TECH BILL GATES ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Zakladateľ Microsoftu dal jasne najavo svoje preferencie.

Miliardár Bill Gates je známy aj vďaka svojej náklonnosti k charite. Pomáha s potláčaním detskej obrny, najnovšie prispel 100 miliónmi dolárov na boj proti nebezpečnému koronavírusu a obáva sa o životné prostredie sužované globálnym otepľovaním

Bloomberg si všimol, že v rozhovore so známym technologickým YouTuberom Marquesom Brownleem sa dostal aj k automobilovému priemyslu a potrebe znižovania jeho emisií. Zakladateľ Microsoftu sa vyjadril, že aktuálne trendy a popularita elektromobilov z neho robí najnádejnejší sektor pri boji s klimatickou krízou. 

Gates špecificky ocenil Teslu. „Určite Tesla, ak by ste mali menovať jednu spoločnosť, ktorá to pomohla potiahnuť, sú to oni,“ povedal Brownleemu.

Lenže voľba jeho srdca a peňaženky padla niekam inam, na konkurenčné Porsche Taycan, za ktoré Bill vysolil minimálne 185-tisíc dolárov. Podľa neho je aktuálna novinka veľmi cool. 

Domov
Zdieľať
Diskusia