Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2020, 15:03
Čas čítania 1:01
Čoje Matej Ohrablo

Samir z Iasai: Raz si otvorím podnik s menu iba v arabčine

GASTRO PODGAST
Uložiť Uložené

Tento týždeň Čoje vo svojom Podgaste vyspovedal sous chefa jedného z najlepších bratislavských podnikov Iasai Samira al Zafariho.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa dozvieš:
  • Či by si sa mal v živote naozaj živiť tým, čo máš rád a aké to prináša riziká
  • Ako to funguje v profesionálnej kuchyni, keď sa pripravuje jedlo na tvoj stôl
  • Prečo Samir vo svojich storkách prstuje jedlo a postuje obrázky pekných zadkov

Samir Al Zafari je sous chef jedného z najlepších bratislavských podnikov Iasai. Má palestínske korene a pôvodne sa nemal stať kuchárom. Vyštudoval stomatológiu, dokonca pracoval ako zubný chirurg. Chodieval domov z práce čoraz frustrovanejší, a aby prišiel na iné myšlienky, varil si doma jedlo. Potom mu to došlo.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

Tento diel Podgastu ti prinášajú nápoje Pijo Bio. Sú vyrobené zo stopercentného ovocia, zeleniny a čajov. Tie vyrástli zo zdravej pôdy bez umelých hnojív. Kdekoľvek si tento nápoj dáš, podporuješ tak lokálne produkty v Bio kvalite.

Ovocné šťavy Pijo Bio sú #bezpridanehocukru a sú asi najľahším spôsobom, akým do seba dostaneš potrebné vitamíny. Takéto osvieženie sa hodí k akémukoľvek jedlu. Napríklad aj k dezertu, ktorý si tak vychutnáš s dobrým pocitom, že ho kompenzuješ niečím zdravým.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia