Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2020, 12:47
Čas čítania 1:04
Tina Hamarova

Vladimír Weiss mladší sa vracia na Slovensko. Prestupuje do bratislavského Slovana

Vladimír Weiss mladší sa vracia na Slovensko. Prestupuje do bratislavského Slovana
Zdroj: TASR
NEWS FUTBAL
Uložiť Uložené

Weiss by mal začať hrať pre „belasých“ na jar

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. sa po rokoch vracia na Slovensko. Od jari by mal hrať za klub ŠK Slovan Bratislava. „Dnes sa Vlado stal naším hráčom. Zatiaľ nie je jasné, kedy nastúpi, pretože potrebuje dohnať kondičné a zdravotné resty,“ povedal pre denník Nový Čas viceprezident Slovanu Ivan Kmotrík ml.

„Od jeho doterajšieho zamestnávateľa sme si vyžiadali potrebnú dokumentáciu na jeho registráciu. Tešíme sa na jeho debut v belasom drese.“ Kmotrík sa s novinkou pochválil aj na sociálnej sieti Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Kmotrík (Kmoťo333) (@ivankmotrik) on

Tridsaťročný Weiss hral posledných 6 rokov v Katare. Za klub Al Gharafa odohral celkovo 62 zápasov a strelil 27 gólov. V tomto ročníku nastúpil päťkrát ako striedajúci hráč. Predtým pôsobil v Olympiakose Pireus, Espanyole Barcelona, Pescare, Glasgowe Rangers či Boltone a Manchestri City. 

Domov
Zdieľať
Diskusia