Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2020, 13:20
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Čítal som, že Reichel bol v miestnosti, keď Černák niekomu rezal hlavu, povedal Pellegrini v RTVS. Zrejme citoval náš článok

NEWS ANDREJ KISKA PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Peter Pellegrini a Andrej Kiska sa stretli v politickej debate na RTVS, bavili sa o kauzách aj záhadnom videu aj avizovanom zasadnutí parlamentu.

Jednou z ústredných tém dnešnej predvolebnej debaty bolo aj tajomné video, na ktorom Mafián Reichel rozpráva o Kiskových obchodoch s pozemkami.

Predseda strany Za ľudí krátko po zverejnení záznamu napísal, že za tým stojí Robert Fico, dnes v relácii RTVS dodal, že Poprad je malé mesto, a preto sa k nemu dostalo, ako video vzniklo a koho to bola iniciatíva. Nie je jasné, či informáciu aj zverejní. Kiska sa odvolával aj na odborníkov na video a zvuk, ktorí už potvrdili, že je videozáznam spravený priveľmi profesionálne na to, aby bol zo skrytej kamery. 

Späť
Zdieľať
Diskusia