Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 18:35
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Danny Trejo drží rekord za najviac úmrtí na plátne. Žiadny herec nemá toľko mŕtvych postáv ako on

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ani Sean Bean sa nechytá.

Chalani a baby z Buzz Bingo zrátali počty smrtí postáv jednotlivých hercov a výsledky sú prekvapujúce. Prišli na to, že najviac zabíjaným hercom vo filme je Machette, Danny Trejo. Trejove postavy zomreli na plátne 65-krát, o 5-krát viac ako tie v podaní Christophera Leeho. Lance Heriksen si hereckých smrtí zase užil 51. Medzi ženami vládne Shelley Winters s 20 úmrtiami.  Trejo bol na svoj rekord očividne hrdý, keď zdieľal článok oslavujúci jeho úspech.

Niektorých asi prekvapí, že sa v TOP 10 nenachádza Sean Bean. Ten má známu povesť herca, ktorý v mnohých svojich rolách umiera, či už ide o seriály alebo filmy. Zaujímavý je aj údaj o najpravdepodobnejšej smrti hereckých postáv. Túto časť vyhral Kit Harrington s 62,5 % pravdepodobnosťou, že jeho postava zomrie. Detailne sa medzi týmito štatistikami môžeš preklikať tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia