Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 16:52
Čas čítania 1:49
Viktor Kniš

Zametá veci pod koberec, prekrýva špinu a rozmazáva exkrementy. Slovenský obchod predáva handru s podobizňou premiéra Pellegriniho

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Poslúži aj ako prachovka a pre náročnejších zákazníkov ju po namočení vieme odporučiť aj ako sychravý vecheť, píšu autori nápadu.

Slovenský portál MoralBanal predáva v spolupráci s obchodom Kompot handru s podobizňou premiéra Petra Pellegriniho. Z ich vyjadrenia pre Refresher je zrejmé, že ide v prvom rade o snahu pobaviť internetové publikum. 

„Vždy sme túžili vstúpiť do biznisu s luxusnými handrami, takže toto bol logický krok v bitke o tento lukratívny trh. Všetci vieme, že luxusné handry sú ideálny produkt s vysokou pridanou hodnotou a stále rastie, len je ťažké presadiť sa v tvrdej konkurencii. Teraz však prišiel bod zlomu, očakávame len rastové krivky a skorú ponuku na prevzatie od LVMH, ktorú samozrejme odmietneme,“ prezradili autori nápadu. Zatiaľ sa im podarilo predať necelých 100 kusov PELLE handier. 

Reakcia na aktuálne dianie

Peter Pellegrini sa stal premiérom po vražde Jána Kuciaka, kedy Robert Fico z tejto funkcie pod tlakom odstúpil. Stále zostáva predsedom strany Smer a časť verejnosti verí, že prostredníctvom Pellegriniho môže Fico naďalej presadzovať svoje záujmy. Nie je však zrejmé ani dokázané, ako to v skutočnosti je. 

Domov
Zdieľať
Diskusia