Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 11:29
Čas čítania 2:44
Viktor Kniš

Mafián Reichel rozpráva na tajomnom videu o Kiskových obchodoch s pozemkami. Je to Ficova pomsta, tvrdí exprezident

NEWS ANDREJ KISKA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Nevieme, či je video autentické, alebo zinscenované, existuje však viacero indícií, ktoré by mohli nasvedčovať tomu, že vzniklo účelovo.

Vo štvrtok do niektorých médií prišla z anonymného e-mailu videonahrávka rozhovoru medzi mafiánom Milanom Reichelom, ktorý je dlhé roky považovaný za šéfa popradského podsvetia a podnikateľom Šuligom. Ústrednou témou ich rozhovoru sú  pozemkové obchody Andreja Kisku. Veľavravný je aj popis videa: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“

Nahrávka má skoro 20 minút a mala vzniknúť v závere roku 2019, čo už pre Topky potvrdil aj samotný mafián Reichel. Dialóg v niektorých momentoch pôsobí strojene, akoby sa hlavní aktéri pridržiavali scenára. Niektorí si všimli, že na záberoch sa pohybuje aj tieň tretej osoby a v okne za gaučom sa odráža reflektor, ktorý má Šuligu a Reichela osvetľovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia