Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 9:25
Čas čítania 0:45
Vl Mi

Americká armáda „študuje“ mozgy počítačových hráčov, aby zdokonalila bojové roboty

TECH USA
Uložiť Uložené

Gameri majú skvelé reflexy, americká armáda to chce využiť.

O počítačových hráčoch sa vie, že musia mať perfektné reflexy a skvelú presnosť, aby boli dobrí. A ak sa rozprávame o vrcholovej úrovni, vtedy musí gamer obetovať stovky hodín na to, aby dosiahol výnimočnú úroveň.

Odporúčané
Profesionálny Counter-Strike hráč: Najlepší hráči môžu stáť 500 000 eur, za výhru dostane tím aj 100 000 (Rozhovor) Profesionálny Counter-Strike hráč: Najlepší hráči môžu stáť 500 000 eur, za výhru dostane tím aj 100 000 (Rozhovor) 9. februára 2020, 9:10

Napríklad taký Styko, profesionálny hráč Counter-Strike: Global Offensive, odohral už minimálne 15 000 hodín. „Ak chceš byť lepší ako tvoj súper, musíš dať do toho viac ako on. Ak on trénuje 10 hodín denne, ty chceš trénovať o hodinu viac,“ povedal nám v nedávnom rozhovore. Hodiny driny sa Stykovi vyplatili, dnes patrí s výbornými reflexmi medzi svetovú elitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia