Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 20:30
Čas čítania 2:02
Viktor Kniš

Som jeden zo základných pilierov celého tohto žánru. Separ vysvetľuje, čo znamená názov albumu OG

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separ vysvetľuje, čo znamená názov nového albumu a zároveň prezrádza, čoho by sme sa mali na novom projekte dočkať.

Separ včera vydal prvú skladbu zo svojho desiateho hudobného projektu, na ktorom kedy pracoval. Sólový album s názvom OG už má reálne kontúry a fanúšikovia vedia, čo môžu očakávať, pochopiteľne sa však aj s obrovským úspechom skladby vynorilo veľa otázok o tom, čo vlastne táto skratka znamená a prečo zvolil Separ práve tento názov.

Samotný autor nám všetko vysvetlil v najnovšom príspevku na Instagrame, kde opísal nielen výber titulu, ale aj jeho prepojenie so samotným zvukom. 

Odporúčané
Keď ide okolo, chyť si gombík, kým ostatní raperi plačú a hľadajú konflikt. Separ vydáva prvý track z albumu OG Keď ide okolo, chyť si gombík, kým ostatní raperi plačú a hľadajú konflikt. Separ vydáva prvý track z albumu OG 12. februára 2020, 22:25

Separ konštatuje, že názov vychádza najmä z jeho dlhodobého postavenia na scéne, keďže je pravdou, že patrí medzi služobne najstarších aktívnych raperov, zároveň má toho za sebou veľmi veľa aj po tvorivej stránke: „Doslovný preklad je Original Gangster alebo Old Gangster. No táto skratka sa v rape používa aj ako označenie ľudí, čo sú v tom dlho a spravili pre kultúru veľa. Niečo ako zakladatelia toho celého, ktorí patria skôr k starej škole. Ja si dovolím povedať, že na Slovensku som jeden zo zakladateľov celého tohoto žánru. Ak sa mýlim, prepáčte, celý tento album sa nesie v tomto duchu,“ píše Separ. 

Ďalej Separ popisuje, aký zvuk by sme mohli očakávať a zdá sa, že si na svoje prídu aj fanúšikovia, ktorí si dookola pýtajú na sociálnych sieťach Separov návrat o pár rokov. „Je to fúzia všetkého, čo som kedy nahral. Dal som tomu dnešný sound a prepracoval flowy, ale je to v podstate Buldozér 2. Teším sa, keď to vyleze von,“ píše člen DMS na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia