Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 22:20
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Hviezda seriálu Sex Education: Príliš neskoro som sa dozvedela, že sex môže byť pre potešenie, nielen pre robenie detí

FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Herecká hviezda Sex Education od Netflixu prezradila mnohé zaujímavosti o svojom živote.

Seriál Sex Education je po 2 sériách nesmierne obľúbeným a populárnym naprieč množstvom vekových kategórií. Len pred 2 dňami k nám prišla správa, že Netflix oficiálne ohlasuje 3. sériu (uvidíme ju pravdepodobne o rok), a my sa tak môžeme tešiť na návrat našich obľúbených postáv.

Odporúčané
Netflix v novom videu ohlasuje 3. sériu Sex Education. Dočkáme sa jej už budúci rok Netflix v novom videu ohlasuje 3. sériu Sex Education. Dočkáme sa jej už budúci rok 11. februára 2020, 15:15

Medzi ne rozhodne patrí aj Aimee Gibbs v podaní 25-ročnej herečky Aimee Lou Wood. Jej postava prešla v 2. sérii dôležitým charakterovým vývojom, keď sa stala obeťou sexuálneho obťažovania vo verejnej doprave. 

Herečka sa nedávno o sexe ako takom rozpovedala v rozhovore pre The Guardian. Okrem toho, že bola šikanovaná (hlavne kvôli jej akcentu a predkusu) a že sa v dospelosti danému človeka postavila (ten svoje konanie hlboko ľutoval), prezradila mnoho iného. 

Rovnako ako väčšina tínedžerov a detí, ani jej nebola dopriata poriadne sexuálna výchova, a tak mala o sexe nejasné predstavy. Priznáva, že by bola šťastná, keby od „mala“ vedela, že sex môže slúžiť aj na potešenie, nielen ako nástroj pre robenie detí. Viacero jej rovesníkov malo taktiež mylnú predstavu o masturbácii. 

„Keď som natáčala scénu s masturbovaním, komparzisti sa ma pýtali: ’Ako to myslíš, že si mala takú scénu? Veď to je len pre chlapcov’. S tým ma zaskočili“, povedala pre BBC Newsfeed. 

Domov
Zdieľať
Diskusia