Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 15:35
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Gangy Londýna sa do seba pustia v brutálnej vojne s desiatkami mŕtvol. Režisér The Raid prináša šialenú akciu do seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gangs of London majú vonku prvý trailer.

Gareth Evans naposledy natočil Apostle (známy je vďaka sérii Raid). Ubehli však už dva roky a jeho najnovšou prácou je seriál Gangs of London. Sám ho vytvoril, pričom zrežíroval hneď niekoľko epizód. Príbeh je zasadený do súčasného Londýna. Mesto je rozdelené medzi jednotlivé gangy, ktoré medzi sebou síce súperia o moc, ale navonok medzi nimi vládne prímerie.

Seriál začne, keď je šéf (Colm Meaney) jedného z týchto gangov zavraždený a náhle sa zdá, že krehký mier medzi gangmi je ohrozený. Jeho syn (Joe Cole z Peaky Blinders) sa rozhodne nájsť toho, kto to spravil, aj keby to malo znamenať peklo.

Ako môžeš vidieť v traileri, Evans nezabudol, čo ho preslávilo. Skvele vyzerajúca akcia a úžasné choreografie pästných súbojov. To všetko bude v seriáli prítomné. Otázne je, či mal na natočenie 10 dielov v prvej sérii dostatočne veľký budget. Pravdou je, že nás trailer až tak veľmi neohúril, a tak si počkáme na dojmy recenzentov. Ak si však užívaš akčné prvky, brutálne bitky a odvahu tvorcov nechať zabíjať hlavné postavy, daj Gangs of London šancu. 

Okrem hercov vyššie uvidíme aj: Sope Dirisu (Black Mirror), Lucian Msamati (Game of Thrones), Michelle Farley (Game of Thrones), Mark Lewis Jones (Chernobyl) či Valene Kane (The Fall). Presný mesiac premiéry nie je známy, no bude to tento rok.

Odporúčané
The Raid 3 pravdepodobne nikdy nevznikne. Režisér prvých dvoch dielov pokladá príbeh za uzavretý a nechce sa k nemu vracať The Raid 3 pravdepodobne nikdy nevznikne. Režisér prvých dvoch dielov pokladá príbeh za uzavretý a nechce sa k nemu vracať 25. septembra 2018, 20:50
Domov
Zdieľať
Diskusia