Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 13:35
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger versus Jackie Chan. V čínskom fantasy uvidíme aj draka, humor a poriadnu dávku akcie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyšiel prvý trailer pre The Iron Mask.

Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan sa po dvanástich rokoch (naposledy sme ich mohli vidieť v Around the World in 80 Days) objavia opäť spolu na plátne vďaka filmu Viy 2, ktorý nesie medzinárodný názov The Iron Mask Mystery. Ide o pokračovanie fantazijného hororu režiséra Olega Stěpčenka, ktorý píše príbeh dobrodruha, moreplavca a geografa Jonathana Greena (Jason Flemyng).

Odporúčané
Jackie Chan si prevzal Oscara za celoživotné dielo z rúk Sylvestera Stalloneho Jackie Chan si prevzal Oscara za celoživotné dielo z rúk Sylvestera Stalloneho 14. novembra 2016, 20:43

Ten absolvoval cestu z Európy na východ, prešiel Transylvániu, prekonal Karpaty a dostal sa do hustých nehostinných lesov, kde narazil na prapodivných obyvateľov ovládaných temnými silami reprezentovanými monštrom Viy.

Green dostáva od Petra Veľkého úlohu zmapovať ďaleký ruský východ, a tak ho cesta zavedie až do ďalekej Číny. Tam sa stretne s princeznou, bude čeliť vražedným majstrom bojových umení, Dračiemu kráľovi a dokonca aj samotnému stelesnenému zlu – Viy. Zdá sa, že Arnie a Chan budú hrať vo filme druhé husle a zrejme nedostanú veľa priestoru. Minimálne si to však medzi sebou rozdajú a nás zaujíma, kto z nich mal väčšie ego a nepodpísal zmluvu na film, v ktorom by prehral s tým druhým.

Domov
Zdieľať
Diskusia