Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti O2
24. februára 2020, 15:03
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

Koľko dát ti zoberie počúvanie skladieb cez hudobnú appku?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Hudobná aplikácia za ktorou stoja JAY-Z, Beyoncé, Coldplay či Rihanna ti umožní počúvať hudbu v prémiovej kvalite. S paušálmi O2 Smart sa o dáta nemusíš starať.

Streamovacie služby zažívajú nevídaný rozmach. Počúvanie hudby týmto spôsobom je výhodné, za nemennú sumu dostaneš neobmedzené množstvo hudby vo výbornej kvalite bez reklám. Je vôbec niečo, čím sa od seba jednotlivé služby odlišujú? Môže to byť množstvo skladieb, ale aj spôsob, akým spolupracujú s umelcami a čo ponúkajú ich fanúšikom. 

Práve hudobníkov a ich fanúšikov zbližuje služba TIDAL Music. Stoja za ňou umelci, ktorí vytvorili udržateľný model pre hudobný priemysel. Medzi vlastníkov patrí naríklad Alicia Keys, Beyoncé, Calvin Harris, Coldplay, Daft Punk, Lil Wayne, či Usher. Okrem masívneho hudobného katalógu v TIDAL nájdeš aj hudobné videá či živé prenosy z koncertov. Kurátorské výbery ti zas uľahčia spoznávanie novej hudby a ukážu ti rovno to, čo stojí za vypočutie. Ak si ešte na túto vlnu nenaskočil, práve teraz máš skvelú príležitosť. 

Koľko dát musím obetovať?

Počúvať kdekoľvek obľúbených interpretov znie lákavo, ale ak práve nie si pripojený na wifi, do hry prichádza aj otázka, koľko dát na to budeš zo svojho paušálu nútený obetovať.

Ak počúvaš hudbu v štandardnej kvalite, trojminútová skladba ti spotrebuje približne 2 MB dát. Znamená to 40 MB za hodinu počúvania, a pol giga každých 10 hodín. S O2  SMART paušálmi sa nad touto otázkou nebudeš musieť trápiť. 

Viac ako 60 miliónov skladieb v prémiovej kvalite. Čo všetko si vypočuješ v Tidal za 10 GB dát?
Zdroj: Shutterstock

S týmito paušálmi dostaneš Prémiový prístup do služby TIDAL Music. Navyše, dáta spotrebované s aplikáciou TIDAL sa ti nebudú odpočítavať z tvojho základného balíka dát, ale z 10 GB, ktoré máš k dispozícii pre TIDAL Premium každý mesiac. Môžeš si preto užívať hodiny nerušeného počúvania. 

S toľkými dátami sa pokojne pokojne pusti aj do oscarových soundtrackov

Akonáhle si stiahneš aplikáciu a založíš si v nej svoj účet, čaká ťa obrovský výber hudby.  Ak od toľkého nadšenia nevieš, čo by si si pustil, môžeš si vypočuť napríklad skladby z oscarových soundtrackov, kým sú ešte čerstvé. Tu sú 3 skladby a jeden celý soundtrack, ktoré boli ocenené a určite stoja za vypočutie. 

Elton John: "(I'm Gonna) Love Me Again" z filmu Rocketman

Cynthia Errivo: "Stand Up" z filmu Harriet

 Randy Newman: "I Can't Let You Throw Yourself Away" z filmu Toy Story 4

Hildur Guðnadóttir: Soundtrack z filmu Joker 

Okrem prémiového prístupu na teba s O2 SMART Paušálmi čakajú neobmedzené volania, SMS a MMS v celej EÚ či predplatné ďalších mobilných aplikácií ako napríklad HBO GO, ktoré môžeš využiť nielen vo svojom mobile. Paušály si môžeš vybrať tu

Späť
Zdieľať
Diskusia