Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2020, 21:17
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

2. séria cyberpunkového Altered Carbon príde na Netflix koncom februára. Akčný trailer ukazuje Takeshiho Kovacsa v novom tele

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

2. séria Altered Carbon s novým hlavným hercom dorazí na Netflix 27. februára.

V prvej sérii Altered Carbon hľadal Takeshi Kovacs svoju lásku v cyberpunkovom prostredí. Jeho špecialitou bola schopnosť opustiť telo v ktorom žil, a preniesť sa do iného. Pokojne aj takého, ktoré žije v inej galaxii a inom časovom pásme. Takeshi vystriedal v prvej sérii 2 telá (Will Yun Lee a Joel Kinnaman). 

V tej druhej ho čaká telo číslo 3. Takeshiho si zahral Anthony Mackie. Jeho postava sa vracia na Harlan, len aby ho našiel vo vojne. V tej má navyše prsty jeho dávna láska. Okrem Mackieho uvidíme aj hercov, ako: Renée Elise Goldsberry, Lela Loren, Simone Missick, Chris Conner, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, Will Yun Lee či James Saito. Osem hodinových epizód dorazí na Netflix 27. februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia