Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2020, 13:30
Čas čítania 2:17
Martin Mičuda

Audi poodhaľuje novú A3-ku. Prísne tvarovaný hatchback ponúkne v ostrej verzii cez 300 koní

Audi poodhaľuje novú A3-ku. Prísne tvarovaný hatchback ponúkne v ostrej verzii cez 300 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/photos/album/audi-a3-sportback-prototype-covered-drive-1579" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

Nový kompaktný model od štyroch kruhov sa začína odhaľovať.

S blížiacim sa autosalónom v Ženeve sa dozvedáme o novinkách, ktoré tam budú mať premiéru. Výnimkou nie je ani nemecké Audi, ktoré si pre túto príležitosť pripravilo úplne novú, v poradí 4. generáciu modelu A3 Sportback. Máme aj prvé informácie a fotografie, a to dokonca z ostrej verzie S3 Sportback.

Keďže doterajšie testovacie exempláre zhodili maskovanie, namiesto nich na fotografiách exteriér pokrýva športová čierno-biela fólia. Tá dodáva nielen atraktivitu, ale ako-tak sa snaží zmiasť oko pozorovateľa, keďže jednotlivé exteriérové línie ešte úplne nevyznievajú. Je ale jasné, ako nová A3-ka bude vyzerať a rovnako aj to, ako tvarované budú jej nárazníky, svetlá či maska.

Domov
Zdieľať
Diskusia