Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2020, 8:50
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Odohral viac ako 1200 zápasov v NHL, teraz skolaboval na striedačke a duel najprestížnejšej hokejovej ligy museli zrušiť

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené

Jay Bouwmeester zo St. Louis skolaboval a museli ho hospitalizovať. Do nemocnice ho priviezli pri vedomí.

Nočný zápas medzi St. Louis Blues a Anaheimom Ducks museli rozhodcovia prerušiť pre nepredvítadeľnú situáciu. Ešte v prvej tretine za stavu 1:1 skolaboval na striedačke zo zatiaľ neznámych dôvodov Jay Bouwmeester.

Jeho spoluhráči okamžite zalarmovali lekárov, ktorí sa o 36-ročného obrancu postarali, museli ho však hospitalizovať. Keď ho priviezli do nemocnice, bol pri vedomí, informuje Washington Times.

Podľa oficiálnych vyjadrení ligy budú teraz hľadať termín, kedy by mohli zvyšných necelých 50 minút odohrať, malo by to byť v dohľadnom čase. Bouwmeester odohral za sedemnásť sezón viac ako 1200 zápasov a rovnako je veľmi aktívny aj v tej aktuálnej. Minulý rok sa mu podarilo so St. Louis získať Stanley Cup. Problémy so zdravím doteraz nemal, mohlo teda ísť len o zdravotnú komplikáciu s krvným tlakom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia